Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Stäubli szakértelem az Ipar Napjain

A Stäubli standján mindhárom divízió jelen van, a látogatók lehetőséget kapnak, hogy egyben lássák a folyadékcsatlakozók, a villamos csatlakozók és az ipari robotok kínálatát.

A Stäubli teljes körű megoldásokat kínál a műanyagiparban a gyors forma cseréhez. A különféle befogó rendszerekkel és formaszállító asztalokkal teljesen automatizálható a forma csere, drámaian felgyorsítható az egész folyamat, csökken ezáltal a kieső gépidő és növekszik a termelékenység és a profit. Miután megismerkedett fent említett gyorscsatlakozóinkkal, meghívjuk, hogy használja ki többszörös csatlakozási rendszereinket is. Ezeknek a kézi vagy akár automata hidraulikus meghajtású többszörös lemezeknek köszönhetően egyszerre oldható meg 20 folyadékkör csatlakoztatása, ami tovább csökkenti a forma átváltáshoz szükséges időt.

Ha már a többszörös csatlakozóknál tartunk, a stand másik fénypontja a moduláris CombiTac csatlakozórendszer lesz. Ez a csatlakozóelem villamos és folyadékcsatlakozókat foglal egybe egy beépíthető kivitelű kompakt keretben vagy a kapcsolatot még zord körülmények között is védő ipari burkolatban. Ez a csatlakozórendszer valóban egyedülálló a 100 000-nél több kapcsolási ciklussal és az egy millió lehetséges kombinációval, köztük teljesítmény, jel, adat, száloptika vagy koaxiális csatlakozókkal és a folyadékcsatlakozókkal együtt.

Az együttműködő robotikáé a jövő – mi boldogan mutatjuk be a TX2 robotok új választékát. Ezek a hattengelyes gépek úgy ötvözik egybe a nagy teljesítményt és az ember-robot együttműködést, mint semmi más. A TX2-60 robotunk az intelligens biztonsági funkciókat használva még ember jelenlétében is a legnagyobb teljesítményét nyújtja, az olyan hagyományos Stäubli jellemzőknek köszönhetően pedig, mint a nagy precizitás és ismételhetőség olyan plusz rugalmasságot ad a termeléshez, ami hosszú évekre bebiztosítja a befektetését. A cél, hogy az együttműködés minden szintjén egy robot legyen, ahogyan azt TX2-90L robotnál találjuk az érintő bőrrel, ami lehetővé teszi, hogy fizikai lehatárolások nélkül működjön és érintésre a szigorú biztonsági követelményekkel összhangban leállítsa a mozgását.

Látogasson el hozzánk az Ipar Napjai rendezvényre Budapesten az A pavilon 211F standjára – a projektek megbeszélésére teljes szakember csapatunk fog a rendelkezésére állni.

IPAR NAPJAI – (A pavilon 211F)

www.staubli.com

Hirdetés

További cikkek a témában