Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Az Electrosub folytatódik

A tavaly első alkalommal megrendezett esemény sikerére alapozva az Electrosub Konferencia és Kiállítás 2019-ben ismét meghirdetésre kerül. Az időpont ősziről tavaszira vált és a bővülés érdekében új lesz a helyszín is. Az alapkoncepció érdemben nem változik.

A Magyarországi Elektronikai Társaság, partnerei közreműködésével, 2017-ben az elektronikai iparra fókuszáló, komplex üzleti és szakmai fórumot hozott létre, azzal a céllal, hogy segítse az iparág fejlődését és hozzájáruljon régiós szerepének erősítéséhez. Az Electrosub lehetőséget teremtett arra, hogy a piaci szereplők, kilépve a virtuális világból, koncentráltan, személyes találkozásokon keresztül építsék kapcsolataikat, frissítsék szakmai ismereteket, bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat tárják fel az együttműködési és kooperációs lehetőségeket. A kezdeményezést siker koronázta. 

30 szponzor, 90 kiállító, 52 előadás, 187 konferencia résztvevő,1152 szakmai látogató kapcsolódott az első rendezvényhez, ami igazolta annak létjogosultságát és azt a tényt, hogy az Electrosub valós igényeket elégít ki.

A szervezők a jövőben – mind a kiállítók soraiban, mind a konferencia témákban –  jelentős szerepet  szánnak az elektronikai iparon túl, az ahhoz szorosan kapcsolódó területek , többek között az irányítástechnika, automatizáció, robottechnika, a digitalizáció, a 3D technológia, az új műszaki megoldások, IOT ,Ipar 4.O stb. megjelenítésének.

A konferencia szervezőbizottsága előtérbe kívánja helyezni az oktató, workshop jellegű előadásokat, amelyek növelik a résztvevők probléma-megoldó képességét, vagy újabb feladatok ellátására teszi őket képessé, 1-1 konkrét témakörben. A bizottság a korábbiaknál is nagyobb figyelmet fordít és hathatós intézkedéseket tervez az előadások népszerűsítése és a konferencia résztvevők számának növelése érdekében.

A kiállítási részvétel megkönnyítésére a szervezők különböző csomagajánlatokat dolgoznak ki, a szponzorcsomagok az előadás lehetőségén túl, kulcsrakész standot és egyéb kiemelt promóciós szolgáltatásokat kínálnak, a kiállítóknak meghirdetett csomagárak pedig kedvezményes megjelenést tesznek lehetővé. A részvételi feltételek a kiállítás honlapján rövidesen elérhetőek lesznek.

Electrosub szervezőbizottság

www.electrosub.hu

info@electrosub.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában