Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Új MindSphere Alkalmazási Központ Berlinben

A Siemens a Power Generation Services divízió új MindSphere Alkalmazási Központjának megnyitásával, ami az energetikai szolgáltatásokkal kapcsolatos legújabb, Berlinben épült létesítmény, “a valóságba ülteti át a digitális világot”.

A digitális szolgáltatások és eszközök széles portfóliójával rendelkező Siemens azért hozta létre az új központot, hogy legyen egy olyan hely, ahol az energetikai ügyfelek, a szoftver mérnökök és a Siemens műszaki szakértői közösen feltérképezhetik, milyen értéket kínálnak az ügyfelek számára a vállalat digitális szolgáltatásokkal kapcsolatos eszközei és megoldásai. A nyílt koncepció ösztönzi az élénk együttműködést, és olyan környezetet teremt, ami elősegíti az innovációt és az új ötletek megszületését. Emellett a digitális technológia legújabb eredményeit is felhasználja arra, hogy a leginkább szemléletes és gyakorlatias módon mutassa be a Siemens által kínált digitális termékeket, például a MindSphere operációs rendszeren futó digitális erőművet.

Ezzel az új központtal a Siemens olyan környezetet teremt, ami még több lehetőséget ad a közös alkotó munkára, a vállalat energetikai ügyfeleinek közvetlen bevonásával. Ennek keretében olyan új alkalmazásokat és digitális megoldásokat dolgoznak ki, amelyek tökéletesebb üzemvitelt és jobb teljesítményt eredményezhetnek. Emellett jelentős digitális programok születhetnek, és bővülhet a digitális eszközök portfóliója.

A Berlinben épült MindSphere Alkalmazási Központnak a közelmúltban tartott megnyitóján Tim Holt, a Siemens Power Generation Services divízió vezérigazgatója így nyilatkozott: “A holnap digitális megoldásait energetikai ügyfeleinkkel szorosan együttműködve fejlesztjük ki. A cég MindSphere Alkalmazási Központja pedig megfelelő környezetet biztosít ahhoz, hogy közösen hozzunk létre ügyfeleink igényeire szabott, innovatív digitális megoldásokat.”

A MindSphere alkalmazási központok létesítésével kapcsolatban az a Siemens álláspontja, hogy világszerte több ilyen létesítményt kell építeni. Stratégiai szempontból fontos, hogy ezek közel legyenek az ügyfelekhez, hiszen ez teremt valódi lehetőséget a közös alkotó munkára és az együttműködésre. A berlini digitális központ mellett a vállalat további ilyen létesítmények megnyitását is tervezi a jövőben. Hasonló eseményre Orlandóban és Sanghajban kerül sor a következő hónapokban.

www.siemens.com

További cikkek a témában