Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Ipar Napjai újdonságok

2018 májusában a HUNGEXPO Zrt. újra megrendezi Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítását. Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről.

A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy az IPAR NAPJAI-n megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.

Új hidraulikus géppel érkezik például a Metal Trading&Consulting Ltd., a Boschert Gizelis TurboBenddel, melynek paramétereiről részletes felvilágosítást adnak majd standjukon.

A Klüber Lubrication az élelmiszer- és gyógyszeripar számára fejlesztett, innovatív, magas hőmérsékletre alkalmas kenőanyagait vonultatja majd fel, illetve a gördülő- és siklócsapágyak környezettel összeférhető kenéséhez egy új, biológiailag teljesen lebomló, nagyteljesítményű kenőanyagot mutat be az érdeklődőknek.

A P2 Wagner-Service Kft. a J. Wagner GmbH magyarországi hivatalos disztribútoraként prezentálja a porfestési technológia újdonságait, míg a Lorch Schweißtechnik GmbH – 3 új hegesztőgéppel debütál a kiállításra ellátogató szakemberek előtt.

Olyan cég is akad, aki 2018-ban először képviselteti magát az IPAR NAPJAI-n: a DMW Maschinen – und Werkzeugbau GmbH lemeztechnológiai szerszámgyártó először mutatja majd be újdonságait magyar vevőinek.

Nemcsak gépek és kenőanyagok találhatók az ország legnagyobb ipari kiállításán. Jelen vannak azok a cégek is, akik a munkavégzés gördülékenységét, hatékonyságát biztosítják. Ilyen például az Adix-Trade Kft., akik elhozzák majd a RedLion kollekciót, mely cipők fejlesztésénél a munkavállalók munkakörülményeinek javítása és az izomrendszeri megbetegedés kialakulási esélyének csökkentése volt az elsődleges szempont.

Fenti felsorolás csak rövid ízelítő a kiállításon résztvevő cégekről, az általuk képviselt iparágak sokszínűségéről, a fejlesztések széles választékáról. Érdemes tehát csatlakozni a rendezvényhez, hiszen a kiállítói jelentkezések alapján elmondható, hogy az IPAR NAPJAI ténylegesen széles körben mutatja be az a ipari ágazatokat, a piacon tevékenykedő cégeket, és azok újdonságait. 

IPAR NAPJAI
május 15-18.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 

2018-ban kiemelt tematika – IPAR 4.0

Ipar Napjai

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2018-ban is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

Az „Ipar 4.0 Modern Gyárak” kiemelt projekt a termelő kis- és középvállalkozások felzárkóztatását, versenyképességük javítását célozza. A projektben résztvevő Continental Automotive Hungary Kft., Eltec, Festo-AM Kft., Macher Zrt. és Roto Elzett Certa Vasalatgyártó és Kereskedelmi Kft. magyarországi gyárai olyan demonstrációs helyszínek, ahol fejlett Ipar 4.0 megoldásokat használnak, és amelyeket meg is lehet tekinteni működés közben.

Igazi újdonságnak számít, hogy az IFKA közreműködésével az IPAR NAPJAI-n megjelennek majd ezek az Ipar 4.0 Mintagyárak, és a helyszínen lehetőség nyílik az általuk használt technológiára vonatkozó elméleti ismeretek, üzleti megoldások és menedzsmentelvek megismerésére is.

2018-ban újra Ipar 4.0 Tematikus Nap, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal az NGM Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform szervezésében.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu, iparnapjai@hungexpo.hu

Hirdetés

További cikkek a témában