Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Népszerű tudomány

A’ Design Award – nevezési felhívás

Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek.

A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik és rangos zsűri bírál el. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének. Az A’ Design díj  például magában foglalja a díjazott munkák hagyományos és virtuális kiállítását, a díjazott munkákról egy A2 formátumú plakát előállítását, a legjobb munkák publikálását a nyomtatott évkönyvben és a díjazottak jogosultak az A` Design Award Winner logo használatára.

A’ Design Award

Az A’ Design Award & Competition azért jött létre, hogy a világon bárhol, bármilyen kreatív diszciplinában a legjobb dizájnmunkák elismerve és promotálva legyenek. Elsődleges célja egy olyan globális érzékenység megteremtése, amely segít felismerni és megérteni a minőségi dizájn gyakorlatát és irányelveit. Ezt azáltal teszi, hogy a figyelmet a világ összes országában, minden ipari terület legjobb dizájnmunkáira irányítja. Végső célja pedig az, hogy világszerte ösztönözze a dizájnereket, cégeket és márkákat, hogy jobb minőségű termékekkel és projektekkel szolgálják a társadalom érdekeit. Az A’ Design Award & Competition sarkallja és megjutalmazza a kreativitást, az eredeti ötleteket és elgondolásokat valamennyi iparágban.

Azokat a projektekteket, melyek az innovációra, technológiára, dizájnra és a kreativitásra fókuszálnak az A’ Design Award minden évben megjutalmazza. A nevezéseket évente Február 28-áig fogadják, az eredményeket pedig minden év április 15-én teszik közzé. Világszerte meghívjuk a dizájnereket, hogy vegyenek részt a versenyen a legjobb munkájukkal, projektjükkel vagy termékükkel. A benevezésen az utóbbi 10 évben alkotott munkákat fogadják el.

A’ Design Award

Tudjon meg még többet az A’Design Awards-ról
Nézze meg az A’ Design Awards bemutatóját: http://www.designaward.com
Az A’ Design Díjak részletes bemutatása: http://www.whatisadesignaward.com
Böngésszen a díjnyertes dizájnmunkák között: http://www.awardeddesigns.com
Nézze meg a nyertes projektekkel kapcsolatos sajtótermékeket: http://www.press-kit.org
Olvasson interjúkat a nyertes dizájnerekkel: http://www.design-interviews.com
Nevezze be a munkáit az A’ Design versenyre:  https://competition.adesignaward.com/registration.php
Fedezze fel a világ dizájnranglistáját: http://www.worlddesignrankings.com
Töltse le az A’ Design Awards logoját és más nyomtatható képeket: https://competition.adesignaward.com/downloads.html

További cikkek a témában