Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Teca-Print vevőtalálkozó

Látványos lézergravírozással készülő klisékészítési módok, valamint az új Delta III tamponnyomógép működésének bemutatója volt a Teca-Print novemberi vevőtalálkozójának központjában.

A teltházas Lurdy házbeli vevőtalálkozón Festő Ervin cégvezető bemutatta a lézeres gravírozás mai legnépszerűbb lehetőségeit, sőt élőben prezentálta a CO2 lézeres, valamint a Fiber lézeres technológiák lehetőségeit a klisékészítés folyamatában.

A Teca Print Hungária Kft. mely több mint 25 éve van jelen a magyar piacon, eleinte kizárólag a svájci tamponnyomó gépeket és annak komplett technológiáját forgalmazta. A sikeres piachódítást követően – mindig haladva a műszaki fejlődéssel, sőt elébe menve a vevői igényeknek – mára sor került az egyéb jelöléstechnikai berendezések és technikák forgalmazására is, de ma is alapvető cél a tamponnyomással dolgozó partnerek minél tökéletesebb kiszolgálása.

A tamponnyomás sikerességének egyik legfontosabb eszköze a tökéletes klisé, melynek hagyományos előállítása kissé bonyolult és időigényes, sőt a filmkészítés egyre inkább nehézségekbe ütközik, ezért ezen a területen kezdtünk kutatni, és mára eljutottunk oda, hogy partnereinknek bátran ajánljuk a korszerű lézeres eljárást. Ennek gyakorlati bemutatására került sor egy – a Lurdy Házban megrendezett – vevőtalálkozón.

A lézergravírozás nagy előnye, hogy nincs szükség filmre, garantálható az állandóan azonos kiváló kliséminőség, a klisé gyorsan elkészül így rendkívül költséghatékony eljárás. További utolérhetetlen előnye ennek a technikának, hogy a berendezések szoftverei a DXF és a DWG állományokat tudják kezelni, a beépülő „plug-in” segítségével Corel Draw ill. AutoCad programokból közvetlenül el lehet érni a lézer paramétereit, így azok bármikor módosíthatók a tökéletes minőség biztosítása érdekében.

Teca-Print

A bemutatón minden partner élőben tekinthette meg a lézeres klisékészítést és győződhetett meg annak kiváló gyakorlati alkalmazhatóságáról.

A találkozón sor került még az új fejlesztésű un. Delta III típusú tamponnyomógép bemutatására is, mely jelenleg a legkorszerűbb szervohajtású berendezés.  Műszaki megoldásai abszolút flexibilissé teszik, jellemzője a tágas munkatér, a gyorsaság, nagyfokú stabilitás és üzembiztonság.

A jó hangulatú és közvetlen vevőtalálkozón a cégek képviselői nem csupán a bemutatásra került eszközökkel ismerkedhettek meg, hanem egymással is felvehették a kapcsolatot, mely számos jövőbeli előnyt jelenthet mindenki számára.

www.teca-print.hu

További cikkek a témában