Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Energetika

Az első Electrosub

Az október közepén Budapesten, a Terminal 1 központban megrendezett első Electrosub Elektronikai és Elektrotechnikai konferencia és kiállítás az elektronikai ágazat önálló üzleti és szakmai fóruma volt.

Tóth Judit, a kiállítás szervezők részéről elmondta, hogy az Electrosubon összesen 89 kiállító vett részt, a kiállítók 62 standon 827m2-en mutatkoztak be. A konferencián 52 előadás hangzott el. A rendezvényt a három nap alatt 1152 fő tekintette meg, a konferenciára összesen 186 fő regisztrált.

MM: Voltak kísérő rendezvényeik?

T.J.: Az Electrosub kísérő eseménye a forrasztási verseny volt, amin 50 profi és 17 diák mérte össze tudását, emellett az Electrosubon került sor “Az év szakmai koordinátora” díj átadására is. A rendezvényt Nikoletti Antal az MGM Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatokért és Fenntartható Gazdaságfejlesztésért Felelős Helyettes Államtitkára nyitotta meg és tartotta meg a konferencia nyitó előadást.

MM: Milyen visszajelzéseket kaptak?

T.J.: A kiállítókkal és a látogatókkal folytatott beszélgetések alkalmával alapvetően pozitív visszajelzéseket kaptunk, ami igazolta felénk kezdeményezésünk létjogosultságát. Középtávú célunk, hogy az Electrosubot nemzetközileg is jegyzett, regionális jelentőségű eseménnyé fejlesszük. A koncepciót mindenkor kiállítóink, látogatóink, támogatóink és  partnereink igényei mentén szeretnénk formálni, fejleszteni.

Kiállítói vélemény

„A Dynamic-Csurgó Kft. összességében elégedett az első hazai elektronikai szakkiállítással. A látogatói visszajelzések és kialakított új kapcsolataink számát tekintve sikeresnek mondható megjelenésünk. Fontos, hogy a cégek meglévő és új, potenciális vevőikkel személyes kapcsolatot is kialakítsanak és a szakmai kiállítások ennek remek lehetőséget teremtenek.

Úgy gondoljuk, hogy a megjelent kiállítók mind magas színvonalon képviseltették magukat, meglehetősen sokrétű területet bemutatva, ezzel pedig egy megfelelő kezdést adva a további kiállításoknak.

A látogatókat tekintve cégünk teljes mértékben elégedetten távozott a harmadik nap végén, ugyanis több nemzetközi kiállítói tapasztalattal a hátunk mögött, örömmel nyugtáztuk, hogy az első hazai szakmai kiállításon sikerült szinte az összes látogatót megszólítanunk, akik konstruktívabbak, nyitottabbak voltak, mint korábbi látogatóink. Nyilván fontos, hogy a szakma iránt elkötelezett jövő generációja is belekóstoljon a „felnőttek világába”, így örültünk a diákok részvételének is.  Negatívumként két dolgot jegyeznénk csupán meg. Egyrészt a Wifi szolgáltatás hiányát, másrészt azokat a látogatókat, akik a kiállítókat saját ügyfélkörűk bővítésére próbálták használni. Reméljük, hogy ez az üzleti  magatartásforma a kiállítások szélesebb elterjedésével idővel formálható és változó viselkedésminta lesz.

A kiállításon nagy szakmai felkészültséggel és széles szolgáltatáspalettánkkal jelentünk meg, amivel meggyőződésünk, hogy több új, elégedett partnerrel gazdagodtunk. A szervezőknek ezúton is gratulálunk és köszönjük munkájukat. Reméljük, többször lesz lehetőségünk együtt dolgozni.” – Balogh Erika irodavezető

www.electrosub.hu

Hirdetés

További cikkek a témában