Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

CAD/CAM/PLM

S&T FOCUS 2017 Ipari Digitalizációs Nap

2017.11.07. S&T FOCUS 2017 Ipari Digitalizációs Nap

Az S&T Consulting Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait az “S&T FOCUS 2017 Ipari Digitalizációs Nap“-ra.

Időpont:

2017. november 7. Kedd 9.00-16.00

A rendezvény a termékfejlesztéssel, gyártással foglalkozó ipari cégek, műszaki oktatási intézmények számára kínál gyakorlat orientált átfogó képet az Ipar 4.0 aktualitásairól.

Helyszín:

Budapest Kongresszusi Központ – Novotel Budapest City Hotel, H-1123 Bp, Alkotás u. 63-67., Google térképpel útvonalterv ››

Parkolás:

A környéken található parkolókban, illetve a pár perc séta távolságra lévő MOM Park parkolóházában lehetséges. A parkolók pénzdíjasak.

A program több szekcióban zajlik.
A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztráció

 

Ipari digitalizáció a realitások talaján

Az ipar digitális transzformációja soha nem látott sebességgel zajlik.

Az Ipar 4.0-ról sokan beszélnek az általánosságok szintjén, mi azonban a gyakorlati tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az Ipar 4.0 a valóságban minden cégnek a jelenlegi fejlettségi szintjéből és a rendelkezésre álló erőforrásaiból adódóan más és más konkrét lehetőséget, feladatot jelent.

A rendezvényen a magyarországi ipari cégek körében a lehetőségeikhez szabott, reálisan megvalósítható digitalizálási projektek és az azokhoz szükséges IT eszközök (MES, IIoT, CAD, CAM, CAE, PLM) és módszerek lesznek a fókuszban.

Jöjjön el, és ismerje meg, hogyan lehet nyertese a változásoknak! Segítünk azonosítani a legnagyobb hatású következő lépéseket.

 

Kiemelt programok menedzserek, döntéshozók számára

ThingWorx – a világ elsőszámú Industrial Internet of Things (IIoT) platformja döntések támogatására valós idejű adatok alapján: gyártási folyamatok kontrollja, prediktív karbantartás, intelligens, összekapcsolt termékek fejlesztése, Digital Twin a gyakorlatban.

Windchill PLM: az első IoT ready PLM megoldás, amely a tervezéstől a gyártásig az összes adatot és a teljes folyamatot egységes környezetben kezeli: változáskövető dinamikus gyártási utasítások, EBOM-MBOM transzformáció, raktárkészlet csökkentés, minőségbiztosítás, szerepkör alapú hozzáférés PLM, ERP és más IT adatokhoz, stb.

Új! MES Pharis Express. A cseh ipar vezető MES rendszere már Magyarországon is bizonyított! A FOCUS-on bemutatkozik a magyar igényekhez optimalizált Express változat. Gyártási folyamatok tervezése, ütemezése, újraütemezése, ERP kapcsolat, OEE, KPI egy rendszeren belül, valós idejű adatgyűjtésre építve.

 

Kiemelt programok CAD/CAM és szimulációs mérnökök számára

  • Creo 5.0 előzetes. Új, integrált szakmodulok: áramlástan, topológiai optimalizálás, szerszámgyártásra optimált marás. Multibody modellezés, tervezési widgetek és még sok más.
  • Hogyan nőtt hatalmasat a FÉMALK a high-tech fejlesztésnek köszönhetően
  • A 3D nyomtatás aktualitásai
  • Topológia optimalizálás a tömegcsökkentés “csodafegyvere”. Válasz a járműipar egyik legnagyobb kihívására.
  • Elektromágnesesség szimulációja
  • Tudásbázis alapú gyártás: maximális produktivitás
  • Gyártástámogató szimulációs megoldások: öntészet, műanyag fröccsöntés, műanyag és fém extrudálás, képlékeny lemezalakítás
  • Szerszámtervezés alfától omegáig

 

S&T FOCUS 2017 Ipari Digitalizációs Nap

Részletes program és regisztráció

Hirdetés

További cikkek a témában