Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Electrosub októberben

Magyarország az elektronikai, elektrotechnikai iparban jelenleg még vezető pozíciót tölt be a régióban és a nemzetgazdaságon belül is jelentős helyet foglal el, az iparágnak azonban egyre élesebb versenyhelyzettel és kihívásokkal kell szembenézni.

Amennyiben pozíciónkat szeretnénk megőrizni és a kihívásokra megfelelő válaszokat adni, aktív cselekvésre van szükség. Ennek elősegítése érdekében a MELT (Magyarországi Elektronikai Társaság) összefogva további szakmai szövetségekkel és a szakmédiával az elektronikai, elektortechnikai ágazatra fokuszáló rendezvény megvalósítását tűzte ki célul. Az Electrosub meghirdetésével egy olyan komplex üzleti és szakmai fórumot kínálunk, ami élénkíti a piaci mozgást, elősegíti a kooperációs lehetőségek feltérképezést, a beszállítók és a multik párbeszédét, a személyes kapcsolatteremtést, az ágazat problémáinak feltárását és a megoldáskeresést, továbbá segíti az iparág lobbi tevékenységét.

Az Electrosub-ot középtávon regionális jelentőségű rendezvénnyé kívánjuk fejleszteni.

A rendezvény súlypontjai:

  • Saját fejlesztésű termék gyártása, értékesítése
  • Elektronikai, elektrotechnikai beszállító ipar
  • Innováció
  • Szolgáltatások, szerviz
  • Humán erőforrás, oktatás

Az Electrosub központi magját egy három napos konferencia képezi. A konferencia programja szakmai, szakmapolitikai, HR, üzleti és egyéb aktuális témákra épül. Az előadók sorát neves hazai és külföldi szaktekintélyek, szakpolitikusok, elismert cégek képviselői alkotják. Az előadások egy része angol nyelven zajlik, tolmácsolással.

A konferencia fő témacsoportjai

  • A tudomány és fejlesztés eredményei
  • Technológia
  • Konstrukció, tervezés
  • Szakmapolitika, HR, oktatás, üzleti információk

A konferencia előadásai naponta 10 és 16 óra között zajlanak, az előadások 30 percesek, naponta 7-9 előadást tervezünk három blokkokat, amelyeket kávé és ebédszünet tagol.

Konferencia részvétel:

  • 1 napra 16.000,- Ft +Áfa
  • 2 napra 22.000,- Ft +Áfa
  • 3 napra 28.000,- Ft+Áfa

A konferenciára történő jelentkezés előzetesen történik, helyszíni jelentkezés plusz 5000 Ft +Áfa megfizetése esetén, korlátozott számban lehetséges.

A részvétel iránt, már most, a meghirdetés előtt, élénk érdeklődés mutatkozik.

A konferenciához kiállítás és szakmai kísérő események, programok, versenyek kapcsolódnak.

A kiállítás lehetőséget teremt személyes kapcsolatok kiépítéséhez, üzleti tárgyalásokhoz, az együttműködési és kooperációs lehetőségek feltérképezéséhez. A multinacionális cégek és beszállítók, a szoftver és hardvergyártók, kommunikációjához, a potenciális munkatársakkal és partnerekkel történő személyes találkozáshoz.

A kiállítók nemcsak a konferencia részvevőket fogadhatják, mint látogatók. A szakmai látogatók megnyerése és meghívása átfogó kampánnyal történik (DM akciók, médiakampányok, szponzori csatornák, látogató csoportokat tömörítő szervezetek, kamarák, oktatási intézmények bevonása, kiállítói meghívások stb.) aminek eredményeként a kiállítók jelentős számú érdeklődőre számíthatnak

A kísérő események sorában szerepel, többek között, egy rangos nemzetközi szervezet, az IPC / Association Connecting Electronics Industries, által szervezett forrasztási verseny, ami korábban számos nemzetközileg is jentős kiállításon, pl. a müncheni Productronicán, a nürnbergi SMT-n, a párizsi MIDEST-en illetve az amerikai APEX-en már megvalósult. A versenyen a szakma jeles képviselőin kívül, külön kategóriában, diákok is indulhatnak majd. Ezen túl további versenyeket, bemutatókat is szervezünk, ami mind a diákságot, mind a szakembereket megmozgatja.

További információk:

Az Electrosub szponzorainak sorába eddig az alábbi cégek sorakoztak fel:

IPC, Flex, BHE Bonn Hungary, Microsolder, Endrich, D&Társa, H TEST, Elas, Rohde&Schwarz, Messer Hungarogáz, Continental Automotive Hungary,  Microship, Stannol, National Instrument, Ersa

Több, jelentős cég pedig komolyan fontolgatja a csatlakozást.

(Pl. Infineon, ASM, Thyssenkrupp, Henkel, Nordson EFD, Sicontact,

Gamax Laboratory Solution, Cadterv, Carmel Computer,

      Seven Elektronika Hungary stb.)

Szakmai támogatók:

MELT, IPC, IEEE Hungary Section, Világítástechnikai Társaság, MISz, Nemzetgazdasági Minisztérium, HIPA, Magyar Nemzeti Kereskedőház

 

Electrosub

  1. október 11-13.

Budapest, BOK csarnok

+36 30 321 4176

www.electrosub.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában