Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

AMOB – első ízben a MACH-TECH kiállításon

amob logo

Bár számtalan megelégedett felhasználóval büszkélkedhetünk Magyarországon, most először veszünk részt a MACH-TECH kiállításon.

emicon-amob

Fő termékeink a cső- és profilhengerítő, csőhajlító, csővég-megmunkáló gépek és görgős alakító sorok.

Erősségünk a rendkívül széles választék, a minőség és a megbízhatóság.

Cső- és profilhengerítő gépek

emicon-amob-mah170-3-ac

Cső- és profilhengerítő gépeink választéka a legkisebb kézi beállításútól a változó sugarú alakok hengerítésére képes CNC vezérlésen keresztül a világon gyártott legnagyobb teljesítményű gépekig (pl. HEA800 D=20 m) terjed.

Csőhajlító gépek

AMOB választékában egyaránt megtalálhatók a hidraulikus, hibrid és teljesen elektromos működésű csőhajlító gépek egészen 420 mm csőátmérőig.

 

A MACH-TECH kiállításon az eMOB 52 típusú 9 tengelyes csőhajlító géppel jelenünk meg.

emicon-amob-fully-electric-cnc-pipe-benders-emob150Az eMOB típusú teljesen elektromos működésű CNC vezérlésű gépek D=12-150 mm átmérőjű csövek többszörös fix és változó sugarú hengerítését teszik lehetővé a hajlított részek közötti egyenes átmenetek nélkül, és a csőátmérővel megegyező legkisebb hajlítási sugár elérését teszik lehetővé.

A termelékenység és a minőség növelése érdekében hegesztési varrat-érzékelő, lyukasztó és vágó egység, valamint automatikus adagoló és leszedő berendezés áll rendelkezésre.

Az eMOB sorozat gépeit a legújabb fejlesztésű AMOB 3D szoftverrel szereljük fel. Tulajdonságai közül kiemelkedik a cikluson belüli automatikus visszarugózás-kompenzáció és -korrekció, ütközésvédett hajlítás és 9-tengelyes interpoláció.

 

Várjuk Önöket EMICON Kft-vel közösen rendezett kiállításunkon az A pavilon 109B standon.

www.emicon.hu

Hirdetés

További cikkek a témában