Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Kohászati termékek a RAVEN-től

A RAVEN csoport a kohászati termékek, a vasáru és a kiegészítő szolgáltatások széles kínálatával igyekszik megfelelni a vásárlók elvárásainak.

A kohászati termékek forgalmazására szakosodott RAVEN csoport magyarországi bázis a sóskúti ipari parkban található, egy impozáns méretű telephelyen.  Straňák Mihály értékesítési igazgatótól megtudtuk, hogy a RAVEN csoportot a RAVEN részvénytársaság alkotja, együtt a RAVEN CZ a.s., RAVEN PL Sp. z o. o. és a RAVEN HUNGARY Kft. leányvállalataival, a 750 alkalmazottjával a kohászati termékek legjelentősebb forgalmazói közé tartozik a Visegrádi négyek országaiban. A RAVEN csoport forgalma 300 millió € értéket ér el.

MM: Milyen pozícióik vannak a régióban?

A RAVEN csoport társaságai keresett beszállítók, ami annak is köszönhető, hogy magas minőséget, elfogadható árat és megbízhatóságot nyújtanak, valamint a korszerűen felszerelt szervizközpontjainkban minőségi szolgáltatások várják az ügyfeleket. A RAVEN csoport alap filozófiája a kohászati termékek gazdag választékának kínálata a vevők számára, fokozatosan a RAVEN név folyamatos erősítése és a vevőkkel való szoros kapcsolattartás.

MM: Mi a cégcsoport története, milyen termékeket kínálnak partnereik számára?

A RAVEN csoport kezdete 1993 évhez kötődik, amikor is a szlovák részvényes Vágbesztercén megalapította a RAVEN részvénytársaságot. A kohászati termékek cseh piacára a RAVEN márka 2002-ben lépett, a 2010 RAVEN a.s. a lengyel piacra és 2015-ös év összefügg a RAVEN márka bővítésével a magyar piacon. A kohászati termékek, és építőanyagok gazdag kínálatának, a szolgáltatások széles portfóliójának és közvetlenül a vásárlóhoz történő szállítás bebiztosításának kombinációja a RAVEN csoport társaságait egy rendkívül teljes körű kínálattal rendelkező forgalmazó pozíciójába helyezi (lemezek, betonacél, profilozott keresztmetszetű rudak, csövek, zárt szelvények, hegesztett hálók és huzalos, egyedi szelvények, termékek).

raven

A RAVEN csoport igyekszik megfelelni a vásárlók elvárásainak, ezért hosszútávon kiegészítő szolgáltatások széles kínálatát nyújtja a vasáru és építési anyagok területén:

  • profilozott keresztmetszetű rudak vágása,
  • lemez darabolás és termikus vágás,
  • forgácsoló cnc megmunkálás vízszintes fúrómaró berendezéssel,
  • alkatrészek hajlítása élhajlító gépeken,
  • alkatrészek, lemezek, szelvények egyengetése,
  • lemezek, szelvények és egyéb termékek felületkezelése homokfúvással,
  • acélszerkezetek összeszerelése és hegesztése,
  • hidegen és melegen hengerelt lemezek keresztirányú darabolása.

A vásárlók elégedettségét és a bizalmuk megszerzését a RAVEN csoport elsődleges szempontnak tekinti. Ezen oknál fogva a minőségmenedzsment, a környezetvédelem és a munkabiztonság rendszerének integrált vezetési politikáját követi, tehát állandó fejlesztéseket végez a minőség, környezetvédelem és a munkabiztonság terén.

www.raven.eu

Hirdetés

További cikkek a témában