Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

Bright Box európai terjeszkedés Budapestről

Az összekapcsolt gépjárműveknek nyújtott szolgáltatások globális szállítója, a Bright Box cég bejelentette terjeszkedését Európában. Európai vásárlóiról gondoskodva a Bright Box a közelmúltban hozott létre egy irodát Budapesten. A cég úgy tervezi, hogy teljes körű támogatást nyújt európai ügyfeleinek és a partnereinek. Az ügyfelek igényeinek kielégítése és a kapcsolatok kiteljesítése céljából a Bright Box műveleti vezetőt vett fel a budapesti iroda élére.

Demény Alpár műveleti vezetői beosztásában Európára összpontosítja tevékenységét. Az ő szerepe, hogy kiépítse és beillessze a Bright Box fennálló nemzetközi szervezetébe az európai vevőket kiszolgáló budapesti multidiszciplináris szervezetet. A budapesti iroda felelős az európai ügyfelek számára indított összes tevékenységért és projektért. A hatékony terméktámogatástól és karbantartástól / utógondozástól kezdve az új, testre szabott termékek fejlesztési szektorán át az alap-platform termékfejlesztéséig és a kutatásokig megoldásokat nyújt az európai ügyfelek jövőbeni kihívásaihoz. A cég értékesítésért és üzleti fejlesztésért felelős európai alelnökével, Robert Schuesslerrel együttműködve együttesen kezelik az európai üzleti szempontokat, megnyitva a Bright Box számára az utat, hogy Európát Európából szolgálhassa ki. Ily módon a Bright Box fokozza hatékonyságát, megszilárdítja a bizalmat, és a vásárlók valós igényeinek és kihívásainak megértését.

A Bright Box előtt Demény Alpár az NNG-nél szerzett tapasztalatokat. Az NNG egy globális vállalat, amely következő generációs navigációs és szórakoztató-információs rendszereket fejleszt. Demény volt a felelős a cég magyarországi fejlesztő központjáért, valamint azon üzleti egységért, amely az olyan nagy eredetiberendezés-gyártók számára fejleszt termékeket, mint a Fiat Chrysler Automobiles Csoport, a Jaguar Land Rover Csoport, a Toyota, a Yamaha és a Harley-Davidson. Több mint 10 évnyi tapasztalatot halmozott fel különböző vezetői és irányító pozíciókban az autóiparban. A Knorr-Bremse Csoportnál az volt a feladata, hogy határidőre szállítson bonyolult termékeket olyan ügyfeleknek, mint a Daimler, a Volvo-Renault Trucks, a DAF, és a Hyundai Companies.

A Bright Box vezérigazgatója, Ivan Mishanin úgy fogalmazott: „Február végén a Bright Box 6 európai országban vezette be a MyHonda Connected Car megoldást. A Bright Box ügyfeleink számára a szolgáltatás minőségét jelenti, és a megoldásunk bevezetésével gyorsan és hatékonyan érhetnek el új ügyfeleket. Az új összekapcsolt autók értékesítése a szerződésünk aláírásától számítva három-hat hónapon belül indulhat. A Bright Box tovább bővíti autóipari vevők és az európai székhelyű, első csoportba tartozó szállítók kiszolgálását célzó kapacitását. Befejezésképpen a következőket mondta: „Nagy várakozással tekintünk e tehetséges vezetők megjelenésére cégünknél, akiknek feladata ügyfélkapcsolataink és telepítéseink megszilárdítása.”

www.remoto.com

www.bright-box.com/

Hirdetés

További cikkek a témában