Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Energialánc Hannoverben

A világ leggyorsabban felépíthető e-chain rendszerével akár 80%-nyi időt is megtakaríthatnak a felhasználók. A lánc gyors készre szerelése időt és pénzt takarít meg.

Az igus, a mozgó műanyagok specialistája egy teljesen új kábelvezető lánccal, az E4.1L típussal jelent meg a piacon, amely egyben a legkönnyebb ilyen megoldás is. Az igus a 2017-es hannoveri kiállításon mutatja be az újfajta elválasztókat, amelyekkel minden eddiginél könnyebbé és egyszerűbbé válik az e-chain rendszerek belső elrendezésének konfigurálása.

Ha az energialánc rendszerek kialakításáról van szó, könnyű nyithatósága miatt az E4.1L kimagasló sokoldalúságot és rugalmasságot biztosít, hiszen a kábelek minden oldalról behelyezhetőek a láncba. „A belső rész mindkét oldalról való könnyű hozzáférhetősége, az új elválasztókkal kialakított innovatív elrendezés és az iparág egyik leggyorsabban nyitható lánca – néhány szóval így lehetne összefoglalni a kábelekkel hihetetlenül gyorsan megtölthető E4.1L rendszerek  előnyeit.” – sorolja az igus új megoldásának legfontosabb jellemzőit Michael Bass, az igus e-chain rendszerekkel foglalkozó részlegének vezetője. A valóban új kialakítás egyik legfőbb előnye, hogy a szereléshez szükséges idő akár 80 százalékkal is csökkenthető.”Az energialánc belső elválasztói és felnyitható kereszttartói gyorsabb kábel beszerelést tesznek lehetővé. Az új rendszernek köszönhetően az igények szerint könnyen és gyorsan helyezhetők el az akár többszintes elválasztók is az energialánc belsejében.

www.igus.hu

További cikkek a témában