Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

WEDCO TOOL SERVICE

Az osztrák szerszámspecialista, a WEDCO mint, gyártó kereskedelmi és szolgáltató cég gondoskodik vevőiről azok szerszámainak teljes életciklusa alatt. Mint élező profi, a Wedco egy széleskörú, ötcsillagos programot kínál magyar fémmegmunkáló vállalkozások számára – akár Wedco maró , -fúró , vagy más gyártó szerszámaira.

PICK-UP

A Wedco területi kepviselők személyes Pick-up szolgáltatása a leggyorsabb úton juttatja el a szerszámokat a magyar vevőktől a bécsi Wedco Tool Competence Centerbe. A Wedco szakértői a közvetlen személyes kapcsolaton keresztül a vevő telephelyén is egyeztethetnek, így akár egyedi megoldások is megvalósíthatóak.

Élezes és bevonatolás

A szolgáltatások középpontját az élezes és a hozzáillesztett bevonatolás adják. Egy optimalizált folyamat által a vevő a lehető legrövidebb időn belül visszakapja szerszámait: a Pick-up-Service által felvett élezési megbízás a beérkezés után közvetlenül egy Barcode azonosítással a feldolgozási rendszerbe kerül, amin keresztül a vevő egy visszaigazolasi e-mailt kap. Az élezesi művelet a legmodernebb 5-tengelyes CNC gépeken a „3×1“ elven készül, ami azt jelenti: 1 megbízás, 1 ember által, 1 gépen készül – ez megakadályozza a szerszámok elcserélését és egy folyamatos minőségi pluszt ad. Az éltartamok növelése érdekében az élek kémiai vagy fizikai High-tech bevonattal optimalizálhatók. Alternatív megoldásként kopás optimalizálás, polirozás vagy bevonat utókezelés is lehetséges. Ezután következik a mérés és minőségbiztosítás, amiről a Wedco kérésre részletes mérési jegyzőkönyvet készít (nyomtatott vagy PDF formátumban). Végül a szerszámokat jelölik -feliratozzák és csomagolják. Speciális vevői igény szerint lehetőség van a szerszámok egyedi jelölésére, lézergravírozására, címkézésére, újra csomagolására is. A kiszállítást újra személyesen a WEDCO területi képviselők veszik át.

wedco-pickup-beladen-8060

Az információ előny : ONLINE GRINDING

Az úgynevezett Online Grinding által a WEDCO lehetőséget kínál vevőinek, élezési megbízásaik A-tól Z-ig taró online nyomon követésére. Amint a vevő megkapta emailben a visszaigazolást és annak sorszámát, lehetősége van a folyamat teljes útját és státuszát interneten nyomon követni.

A Wedco Service szolgáltatás személyre szabható és a vevő egyéni igényeire hangolható. A WEDCO TOOL SERVICE partnernek tekinti magát a legmagasabb vevő igényekre: együttműködés Profikkal Profiknak.

www.wedco.at

Hirdetés

További cikkek a témában