Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

Samsung-os hajlítás

Ugyan még a Mobile World Congress-en nem láthatjuk az új csodát, mégis idén bemutatásra kerül a Samsung új telefonjának prototípusa.

Számos elektronikai céget foglalkoztat a hajlítható kijelző, ezért egyre többen készítik el saját megoldásukat. A Samsung is beállt a sorba és a legújabb Galaxy S8-at már hajlítható kijelzővel tervezte. Az S8 az előzetes hírek szerint egyelőre nem debütál nagyközönség előtt, csak egy szűk, kiválasztott partneri kör ismerheti meg.

A Samsung ezzel először a kiváltságos körben méri fel az új eszköz iránti érdeklődést, csökkentve ezzel a későbbi bukás kockázatát.

Eddig még több információ nem látott napvilágot, mégis ez lesz az első olyan alkalom, amikor nem egy fikcióról és tervekről, hanem egy kézzel fogható eszközről lehet beszélni. Elméletben már jó rég óta működnek hajlítható kijelzőjű készülékek, ám még egyetlen normálisan működő eszköz sem kerül a nagyközönség kezébe. Talán a Samsung töri meg a jeget és az idei évben mindenki megismerheti a csúcstechnológiás, hajlítható képernyős Galaxy S8-at.

Forrás: www.technokrata.hu

Hirdetés

További cikkek a témában