Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

LG lebegő hangszóró

Az LG az idei CES-en egy újabb lenyűgöző kütyüvel kápráztatta el a multimédia rajongóit.

Kifejezetten futurisztikus látványt nyújt az LG legújabb lebegő, hordozható hangszórója. A kis hangszóró egy elektromágneses talapzat felett lebeg, így tehát semmivel sem érintkezik, ennek köszönhetően pedig nincs olyan, ami a hangzást zavarhatná.

A külső kifejezetten tetszetős, hiszen a 360 fokban működő hangszóró áramvonalas és ráadásul forog is. Az eszköz része a talapzatba épített mélynyomó, illetve a dupla passzív radiátor, ami kiegyensúlyozott tónusokat és áradó hangzást biztosít a magas és közép tartományokban.

A kényelmes használat érdekében egyszerre akár két bluetooth-os eszköz is csatlakoztatható hozzá. Az akkumulátor töltöttségét a hangszóró folyamatosan ellenőrzi. Amikor már lemerülőben van, visszaereszkedik a talapzatra és visszatölti saját magát – a működés és használat megszakítása nélkül.

Ha mindez még nem lenne elég, az LG figyelembe vette a PJ9 és IPX7 vízállósági szabványokat, tehát a lebegő hangfal akár kint a szabadban is, bármilyen időjárási körülmények között megbízható társunk lehet a zenehallgatásban.

Forrás: http://www.technokrata.hu/kutyuk/2017/01/07/lebego-hangszoroval-kapraztat-el-az-lg/

Hirdetés

További cikkek a témában